Welkom bij mijn voetreflexpraktijk

RE(F)LEX BY CA

Voetreflextherapeut
Carina van Dommelen

Wat is voetreflextherapie?

Voetreflextherapie is een eeuwenoude geneeswijze, die op een mooie manier helpt het lichaam zichzelf te genezen.

Alle delen van het lichaam, zoals huid, spieren, organen, botten en zenuwen hebben een reflexzone in de voet. De voet weerspiegelt het hele lichaam.

Bij het behandelen met voetreflextherapie geef ik door behandeling op de reflexzone van de voet een prikkel door middel van druk te geven aan het desbetreffende lichaamsdeel waardoor de blokkade wordt opgeheven en de energie weer beter gaat stromen. Blokkades zijn verstoringen in het lichaam, en ga deze als voetreflextherapeut samen met u behandelen.

Als de energie beter stroomt, is het lichaam beter in staat de afgewerkt energie af te voeren via de voeten. Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen, door blokkades in energiebanen kan dit geblokkeerd worden, maar door middel van voetreflextherapie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. En kan de klacht opgeheven worden of verminderd


Waarom voetreflexologie

Voetreflextherapie kan helpen bij zowel fysieke als menate/psychische klachten. De behandeling heeft een diepe ontspannende werking op het hele lichaam, waardoor het ook heel goed werkt in de periodes waar meer spanning wordt ervaren of om gewoon even te ontspannen uit het drukke bestaan en even weer te kunnen opladen.

Wanneer blokkades doorbroken worden gaat de energie weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen weer inwerking gezet, dan kan het lichamelijke, mentale en spirituele balans herstelt worden.

Bij welke klachten

Zie de pagina onder het kopje behandelingen  


Link: www.catcomplementair.nl